Kwaliteit boxsprings bij boxspring-kopen.eu

Beste boxsprings

Bekijk producten

Boxsprings

Boxsprings

Boxsprings, zeer comfortabele bedden en verkrijgbaar in allerlei kleuren! Ook u zal al wel bekend zijn met de boxsprings. Het grote voordeel van een boxspring is dat het bed niet bestaat uit een houten lattenbodem,maar uit een onderstel met pootjes. Het onderstel bestaat uit een soort van verende matrassen, die zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Daarnaast oogt het design van boxsprings zeer strak en past het bijna in elke slaapkamer. Dat boxsprings zo populair zijn, is dus niet zo vreemd!

 

Complete boxsprings

boxsprings bestaan niet alleen uit het onderstel. Zo bestaat het bed ook uit een topper. Deze toplaag is verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat er altijd wel een bij een wensen past. Daarnaast kunt u boxsprings geheel aanvullen met allerlei accesoires. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er een bijpassende hocker bij te nemen. Een hocker is een soort van stoffen of kunstlederen nachtkasje. Ook bestaan er voet- en hoofstukken, waarmee u uw boxspring kunt uitbreiden.

 

Boxsprings bij Boxspring-kopen.eu

Boxsprings die u vindt op Boxspring-kopen.eu zijn van een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Doordat we rechtstreeks contact hebben met de fabrikant van de boxsprings, kunnen wij u de allerlaagste prijs bieden! Naast boxsprings vindt u in onze webshop nog veel meer artikelen, waarmee u uw slaapkamer helemaal afmaakt. Bekijkt u ook eens het assortiment aan beddengoed.

 

Boxsprings samenstellen en bestellen

Boxsprings zijn naar uw eigen smaak te bestellen. Als u bijvoorbeeld kiest voor de Boxspring 160×200 Avio, dan ziet u aan de rechtkant een menu. Als u de stappen in dit menu doorloopt, zult u merken hoe eenvoudig het is om uw boxspring samen te stellen. De stappen die u doorloopt, zijn als volgt:

  • Kleur keuze. Kiest u voor kunstleder of een stoffering? Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een kleur die bij uw stijl past.
  • De maat. Tijdens deze stap kiest u voor de afmeting van de boxsprings (lengte x breedte).
  • Het matras. Standaard wordt er een medium matras geleverd. Weegt u meer dan 85 kilo? Dan raden wij een hard matras aan. U kunt er ok voor kiezen om één medium en één hard matras te bestellen.
  • Een voetbord, hoofdbord, hocker of voetenbank. In de laatste stappen kunt u nog kiezen voor bijpassende accessoires.

 

Heeft u moeite met het samenstellen van uw beste boxspring of andere vragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u maar al te graag met uw keuze.

Top boxspring bedden

Meest verkochte boxspring

  • BestBoxspring